Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

25. 05. 2022. 12:21 0

Nestala tinejdžerka iz Vršca pronađena u Kuli

Nestala tinejdžerka Jovana J. (18) iz Vršca pronađena je danas u Kuli, saznaje Telegraf.rs. Informacija je potvrđena iz policije i iz porodice nestale tinejdžerke. Kako je rečeno iz PU Pančevo, devojčica je pronađena u Kuli kod momka, nije bila oteta.

Majka devojčice prethodno nam je kazala da je jutros oko osam sati primila poziv, te da je devojčica plakala i ponavljala: "Dobro sam, ne znam gde sam".

- Jutros mi se javila na telefon. "Gde si, ljubi te mama?" - kaže šta ju je pitala: - "Dobro sam, ne znam gde sam." Plače i ponavlja. Kao da joj neko drži telefon. Kad sam pitala gde je, da je lakše nađemo, ponovila je "Dobro sam, ne znam gde sam" i neko je prekinuo vezu - kaže majka u razgovoru Telegraf.rs.

Ona nam je potvrdila prethodne navode da je Jovana pre desetak dana upoznala nekog putem Fejsbuka, te da nije znala identitet te muške osobe. Majka kaže da se protivila održavanju tog kontakta. Kaže da je u subotu otišla iz kuće navodeći da joj prete, ali da ona nije uspela da "izvuče" ko ni zbog čega.

Sinoć je pokrenut apel na društvenim mrežama za pomoć u pronalaženju devojčice. Inače, Jovana živi sa majkom i sestrom bliznakinjom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati