Hronika

S. M.

24. 01. 2022. 19:05 4

Grad Niš tuži Jelenu Milošević zbog tvita?

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski na konferenciji za medije koju je održala sa svojom zamenicom Dušicom Davidović najavila je da će Grad Niš da tuži predsednicu GrO SSP Jelenu Milošević, zbog „narušavanja ugleda“ zbog njenog Tvita da Niš nije dao platu personalnim asistentima koji se staraju o invalidima na teritoriji grada. Ona je kazala da Milošević laže i da je plata isplaćena svim personalnim asistentima, što nije tačno, jer je Direktno.rs ranije pisao tekst o tome i dobio potvrdu više lica koja obavljaju ovaj posao da im je rečeno da neće primiti platu i da se sami snalaze.

- Za tu izjavu gradonačelnice saznala sam kada su me novinari pitali da je prokomentarišem. Gradonačelnica umesto da se bavi svojim poslom i rešava probleme građana, bavi se mojim Tvitovima koji su istiniti. To je u najmanju ruku smešno, da ne kažem žalosno - kaže Milošević nakon najave ove tužbe.

Ona dodaje da je smešno i to što „preletačica iz DS njena zamenica Davidović priča o ugledu grada, a Niš je na čelu sa Sotirovski i Davidović potpuno srozan“.

- U ovoj sredini ja ne znam kako mogu da srušim ugled koji ne postoji. Usput, radujem se budućoj tužbi, ali je molim da me tuži za krivična dela koja zahtevaju dokazivanje istinitosti mojih tvrdnji i da prestane da laže građane da se ne pojavljujem na ročištima - naglasila je Milošević aludirajući na tužbu koju je Sotirovski podnela protiv Milošević za iznošenje ličnih prilika, a koja je u toku.

- Mene na sudu niko ne pita, na osnovu njene tužbe da li sam rekla istinu ili ne, nego zašto sam iznosila njene lične prilike. Pozivam je da 10. marta kada je zakazano ročište po tom predmetu dođe da se suočimo na sudu, kada već ne sme da izađe sa mnom na nekoj televiziji u tv duelu - uputila je Milošević poziv gradonačelnici Sotirovski.

Ona je još istakla da su personalni asistenti koji ipak nisu primili platu spremni i da se pojave na sudu i kažu da je to zaista istina i da demantuju tvrdnje gradonačelnice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati