Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

17. 11. 2021. 21:34 0

Stradao starac (88) dok je pokušavao da ugasi požar

Osamdesetosmogodišnji S.Ž. iz Popovice, sela pored Negotina, stradao je dok je pokušavao da ugasi požar koji je tokom dana zahvatio krov njegove kuće u ovom negotinskom selu.

S.Ž. (88) iz sela Popovica kod Negotina stradao je kada je pao sa merdevina sa tavana na koji se popeo kako bi pokušao da ugasi požar koji je tokom popodneva zahvatio deo krova. Ovaj vremešni Popovičanin živeo je sam, pa je u trenutku kada je vatra buknula pohitao da je što pre ugasi.

Međutim, na tavanu je, pretpostavlja se, zbog trovanja ugljen monoksidom, izgubio svest i pao sa merdevina na beton sa visine od nešto preko jednog metra. Nažalost, pao je na glavu i nije mu bilo spasa, a povrede su ukazale da je uzrok smrti nedvosmisleno trovanje dimom, pišu Novosti.

Na lice mesta osim vatrogasaca koji su, odmah po dojavi, uspeli da ugase vatru, došli su i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu, kao i mrtvozornik koji je konstatovao smrt.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati