Hronika

Direktno.rs

02. 08. 2021. 14:14 16

VIĐENA FARSA Vučević podnosi krivičnu prijavu protiv Vučića i Vulina

Srpska napredna stranka saopštila je da će potpredsednik Glavnog odbora naprednjaka Miloš Vučević podneti Republičkom javnom tužilaštvu u utorak krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića "povodom svih laži mafijaškog klana Veljka Belivuka i njima bliskih tajkunskih političara i njihovih medija u zemlji i inostranstvu".

Gradonačelnik Novog Sada je već radio ovo u decembru 2019. Prethodna farsa, kada je podnosio krivičnu prijavu protiv predsednika Serbije i njegovog brata Andreja Vučića, zbog slučaja "Jovanjica", najveće plantaže marihuane u Evropi, nije zaboravljena, a sad je na vidiku nova.

- Kako bi građani i u sudskom postupku jasno videli sve dokaze, ko laže, zašto to čini, sve pipke ove mafijaške hobotnice, spregu ovog monstruoznog kriminalnog klana sa raznim političkim i drugim centrima moći, nakon čega će celokupnoj javnosti biti nedvosmisleno jasno zašto im je svima sve vreme zajednička meta predsednik Vučić - navodi se u saopštenju naprednjaka.

Podsetimo, Vučić je gostujući na Radio televiziji Srbije najavio da će ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i on "podneti krivičnu prijavu sami protiv sebe", zbog navoda da su umešani u poslove grupe Veljka Belivuka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati