Hronika

Direktno.rs

19. 07. 2021. 12:23 0

UŽAS Brutalno pretukao devojku na ulici (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanuo je uznemirujući snimak na kome se vidi kako muškarac tuče devojku u Ulici dr Ivana Ribara u Beogradu.

Snimak je objavljen na Instagram stranici „Moj Beograd“, još uvek nema informacija ko je nasilnik sa videa.

- U Ulici dr. Ivana Ribara, kraj Lidla, sinoć je muškarac brutalno pretukao ženu. Razbio joj mobilni o glavu, udarao je rukama, nogama. Nakon nekog vremena stigao je automobil (ne znam da li su ljudi iz automobila njegovi prijatelji ili prolaznici, pošto je i vozača udario i napao). Dok je ležala na podu, vukao ju je ka autu, opirala se. Na kraju je ipak ušla u auto.

Molila sam Boga da ne krenu dok ne stigne policija, koja mi se inače javila tek nakon više poziva (ali tada su mi rekli da je policija na putu i da je slučaj već prijavljen). Istrčala sam iz stana da probam da uslikam tablice (u slučaju da odu) i u tom trenutku je sva sreća stigla policija - navodi se u objavi.

- Inače, neki dečko je dotrčao i izvukao napadača sa suvozačevog mesta tako da mislim da je on zaslužan što je policija stigla na vreme i svaka mu čast na hrabrosti, jer je ova osoba bila jako luda i besna - navodi se dalje u objavi.

Podsetimo, pre samo nekog vremena javnost Srbije je zaprepastio snimak brutalnog napada devojke na Adi Ciganliji, koju je prutalno pretukao mladić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati