Hronika

[ Izvor: Mediji ]

20. 06. 2021. 08:11 0

Umrla devojčica (6) koja je bila teško povređena u udesu

Uprkos naporima lekara i celokupnog medicinskog osoblja UKC Niš, devojčica (6), povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 13 sati, podlegla je kasno sinoć povredama.

Dete je na prijemu u Urgentni centar dovezeno u stanju teškog traumatskog šoka, u komi, sa jedva merljivim vitalnim parametrima. Zadobilo je izuzetno teske povrede glave i grudnog koša.

Od momenta prijema dete je bilo na respiratoru u jedinici neurohiruške intezivne nege. Nažalost, uprkos svim naporima lekara, devojčica je podlegla povredama, navode u UKC Niš.

Podsetimo, do saobraćajne nesreće došlo je kada je automobil marke "citroen" beogradskih oznaka iz za sada neutvrđenih razloga sletelo sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu.

U udesu je povređena petočlana porodica iz Beograda, dok je devojčica (6) zadobila najteže povrede. U saobraćajnoj nezgodi su povređeni i njeni brat (11) i sestra (16) koji su prebačeni na Dečiju kliniku u Nišu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati