Hronika

Direktno.rs

25. 05. 2021. 15:27 9

"NE PRIČAJ S' TOG KLOŠARA", PA TEŠKE BATINE: Detalji makljaže Reckovih kabadahija

Slučaj krvave tuče u koji su bili akteri Marko i Miloš, sinovi Dragana Antića Recka, Vučićevog trenera i SNS prvog čoveka za jug, možda je trenutno zataškan, ali neće nestati zauvek. Direktno.rs je došao do službene beleške u kojoj je Branislav Nikolić detaljno opisao kako su ga Reckovi sinovi uz pomoć kuma i još jednog druga tukli, a Marko udario metalnom ortopedskom štakom u glavu!

Sinovi Dragana Antića, prvog čoveka juga Srbije za SNS i predsednika Aleksandra Vučića, i ranije su bili poznati po neprimerenom ponašanju o čemu se mediji pisali prošlog juna, kada je pre utakmice u Vranju napadnuta uprava FK Partizan. 

Jedan od vinovnika je bio upravo Marko Antić, predsednik FK Dinamo. Zbog tog napada jurila ga je policija, i zajedno sa saučesnicima, dobio je prekršajnu prijavu. 

Međutim, za poslednji incident od 9. maja, još ništa. Kako kažu u Osnovnom javnom tužilaštvo u Vranju, "policiji je naloženo da prikupi sva potrebna obaveštenja", ali...

U službenoj belešci policije piše, kako je Branislav Nikolić ispričao, da je on te večeri sa rođenim bratom Aleksandrom izašao u grad. Izjavio je da je prilikom prolaska pored kafića "No koment", u Ulici kralja Stefana Prvovenčanog, uočio poznanika koga zna po nadimku "Žaba rabakan", sa kojim je zastao i pričao, dok je njegov brat Aleksandar produžio niz ulicu i otišao u kladionicu "Mocart".

Dok je pričao sa poznanikom, prema rečima Nikolića, sa jednog od stolova u bašti kafića, čuo je Marka Antića (28), kako se njegovom poznaniku obraća rečima "Ne pričaj sa tog klošara".

Branislav je naveo da mu je nakon toga Marko prišao i udario ga jednom metalnom ortopedskom štakom u glavu. Zatim su mu prišli fudbaler Miloš Antić (32), Markov brat, njihov kum iz Beograda i jedan njemu nepoznati muškarac. Prema tvrdnji Nikolića sva četvorica su počela da ga udaraju po glavi i telu. Počeo je da beži prema kladionici "Mocart", a četvorka je krenula za njim.

Kada je Nikolić došao do brata, braća Antić, njihov kum i prijatelj, udaljili su se u nepoznatom pravcu. Ono što smo nezvanično saznali je da je prebijeni poznat policiji i kriminalnim krugovima u Vranju.

Prilikom lekarskih pregleda Nikolić je bio na očnom odeljenju, rentgenu i eho, kod orl-a, neurologa i hirurga. Imao je modrice na čelu, bradi, donjoj usni, ispod desnog oka, leve strane struka i u predelu grudnog koša.

Prema saznanjima Direktno.rs, iz Hitne je prijavljeno da se na odeljenju radi ukazivanja pomoći pojavio Branislav Nikolić i da mu je lekar dao uput. Upućena je patrola na lice mesta, na odeljenje hirurgije Zdravstvenog centra Vranje i nađen je Nikolić, koji je imao vidne povrede glave. 

Hirurg se izjasnio da ima laku prema teškoj povredi potres mozga i da će biti zadržan na Odeljenju hirurgije radi daljeg lečenja. A kada smo pozvali direktorku dr Ljiljanu Antić i raspitali se o slučaju, uputila nas je na portparola i više nikakav odgovor nismo dobili.

O incidentu su obavešteni nadležni iz policije i dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju. Tužilac je naložio da se razgovara sa radnicima kafića i kladionice.

- Na licu mesta nisu bili uočljivi vidljivi tragovi narušavanja javnog reda koji je naložio da se od svih učesnika i svedoka uzmu izjave i da se pregledaju snimci video-nadzora, stoji policijskoj belešci.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati