Hronika

S. M.

24. 05. 2021. 18:51 17

Reckovi sinovi prebili čoveka, slučaj ZATAŠKAN: Udaran i ortopedskom štakom!

Vranjem se danima prepričava krvava tuča koja se dogodila 9. maja u večernjim satima, kada je više lica učestvovalo u obračunu, a jedan muškarac je zbog zadobijenih povreda ležao u bolnici. Ipak, o ovoj tuči niko ne sme da govori javno, jer su akteri, između ostalih, Miloš i Marko, sinovi Dragana Antića Recka, koji važi za prvog čoveka juga Srbije za SNS i predsednika Aleksandra Vučića.

Naime, kako smo saznali, tuča se dogodila u Ulici kralja Stefana Prvovenčanog, ispred jednog od najpoznatijih vranjskih kafića, oko 21 sat. Ispred je bio Branislav N. sa prijateljem, kada su im prišli Antićevi sinovi Marko (28) i Miloš (32), njihov kum iz Beograda, i još jedan muškarac.

Marko je sada predsednik FK Dinamo (na toj funkciji je nasledio oca), Miloš je igrač, dok im je otac, trener Vranjanaca, zbog nasilničkog ponašanja na terenu izbačen iz fudbala na 18 meseci!

- Bili su na svadbenom veselju, čuli su da je Branislav N. ispred kafića pa su došli. Pričali su sa čovekom koji je bio sa njim i sve vreme ga provocirali, a onda je Miloš Antić ortopedskom štakom udario Branislava N. pa je skočio i drugi brat i još jedan čovek. Tukli su ga svi zajedno - priča osoba koja je dobro upućena u događaj.

Prema saznanjima Direktno.rs, te večeri je iz Hitne medicinske pomoći Vranje prijavljeno da se na odeljenju radi ukazivanja pomoći pojavio Branislav N. (32) i da mu je lekar dao uput za dalje lečenje.

Zbog povreda koje je zadobio, Branislav N. je hospitalizovan, napravljena je službena beleška, ali od tada niko više ne pominje ništa o ovom slučaju. Ono što smo nezvanično saznali je da je prebijeni poznat policiji i kriminalnim krugovima u Vranju.

- Celo Vranje zna, nije to bila neka neprimetna tuča, već ozbiljna u kojoj je učestvovalo više lica i prosto je nemoguće da nije procesuirana - kaže naš sagovornik.

Podsećamo, Reckovi sinovi i ranije su bili poznati po neprimerenom ponašanju, o čemu su i skoro svi mediji pisali prošlog juna, kada je pre utakmice u Vranju napadnuta uprava FK Partizan, a jedan od glavnih vinovnika je bio Marko Antić.

Prema navodima medija, dok su tadašnji potpredsednik i generalni sekretar Partizana Vladimir Vuletić i Milorad Nikolić i jedan od sudija Osnovnog suda u Vranju ručali u lokalnom restoranu, napalo ih je nekoliko osoba, koje su prišle njihovom stolu, verbalno ih vređali, a potom su pokušali i da izazovu fizički obračun.

Pomenuta petorka je uspela da napusti restoran, pokušavajući da pobegne u Niš, međutim, ubrzo ih je policija uhvatila i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

O ovom poslednjem slučaju se ćuti, barem za sada nama nije stigao odgovor ni iz vranjske policije, ni iz bolnice. Ono što je zanimljivo je da je direktorka bolnice dr Ljiljana Antić, kada smo je pozvali, očito znala za koga i šta je pitamo, ali je rekla da joj se obratimo SMS porukom i da će odgovoriti. Do objavljivanja teksta, nismo dobili njen zvaničan odgovor, kao ni od policije u Vranju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati