Hronika

[ Izvor: Novosti ]

14. 05. 2021. 13:10 0

Napastvovao rođaku (12) u kući njene bake

Maloletnicu iz Vranjske banje 12. maja napastvovao je rođak u kući njene bake. Ona je policiji sama prijavila slučaj zbog čega se rođak tereti ta nedozvoljene polne radnje. Sve se dogodilo u sredu u večernjim satima kada je u kući bake gde živi ušao Ć. I. (33), te je po navodima maloletnice pričao s leđa , rukama je uhvatio za glavu i vukao ka sebi sa namerom da je poljubi.

Devojčica je počela da se otima, a on je oborio na pod, legao preko nje i čupao je za kosu. Kada je devojčica počela da vrišti on je izašao iz kuće, ali je zapretio da niko me priča.

Devojčica je zadobila povrede u predelu lica, pa je bila nužna intervencija lekara.

Slučaj je prijavljen par sati kasnije. Devojčica je saslušana u Vranjskoj Banji u prisustvu bake i radnika Centra za socijalni rad.

U osnovnom javnom tužilaštvu potvrđeno je da je protiv Ć. I. podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati