Hronika

Redakcija Direktno.rs

05. 03. 2021. 10:10 27

Ljubi brat! Tužna priča o izdaji!

Prošao je i taj četvrtak u kome su Vučićevi snimci na TV sa nacionalnim frekvencijama "šokirali svet". Sada čekamo da glavni glumac izabere drugi dan za emitovanje nečega što po njegovim rečima naša deca neće smeti da gledaju... Dotle, naprednjačka je priča baš trula. Trulež se oseća na sve strane i dok bi bilo nepošteno reći da je vrhovnik gotov, ekipa oko njega je toliko iskompromitovana, da više nema govora i mogućnosti da će im on to oprostiti. To što su uzimali bi im možda i oprostio, ali što su se drznuli da može biti neko drugi umesto njega, tu oprosta nema!

Aleksandar Vučić, koji danas slavi 51 godinu, gubi kontrolu nad svojom mafijaškom organizacijom, i odlučio je da se sa otpadnicima obračuna, ne u interesu nas građana, već u interesu naprednjaka, lojalnih u idolopoklonstvu njegovog lika i dela. Pokušava da spase i malo obraza i svog i SNS, ako su ga uopšte imali svih ovih godina!

A sve je počelo grljenjem i ljubljenjem, kao i u svakom balkanskom filmu, znate ono k'o na vašarima izdeljana od drveta tela seljaka i seljančice sa otvorom za lice u koji gurnete glavu ti i tvoja ljubav i seoski fotograf opali sliku! E tako bi se na naprednjačkim skupovima u kolonama prosti likovi nacrtali pod onolikim telom Vučića gde bi ih on zagrlio i pomazio. Svaka ta slika sa njim je značila napredovanje u službi, lažnu diplomu i "dozvolu za bogaćenje"!

Ljubi brat! Danas unezvereno kuka Aleksandar da hoće da ga ubiju, oni koje je ljubio! Uzalud njegovi tabloidi rešetaju navodne izdajnike, šteta je učinjena, trulež je videla svetlo dana!

Kako nisi znao za jude u tvojim redovima, Aleksandre? Ti si stvorio enormno bogatu "beogradsku interesnu grupu", koja godinama uzima u tvoje ime, jasno je da kako si ih stvorio tako ćeš ti i da im sudiš bez suda, jer u ovoj zemlji vlada jednoumlje, sistem ne funkcioniše, ti si taj koji pali i gasi svetlo! Očigledno je da su ti se Stefanović, Kokeza, Papić, Hrkalović, Vesić, Handanović i slični oteli kontroli. Da su se mnogo obogatili i da ih politika ne zanima, a ni to što ti imaš da kažeš! Imaju pare i spremni su da ti se suprotstave! Jer neće da ti daju Beograd!

Ljubio si, Vučiću, brata Kokezu godinama, sad bi to da sakriješ, njega koji je noću upadao u Zvezdu, kako se priča, vlasnika Eurosalona, Win wina, ljubitelja Pablo Eskobara... A samo je maštao o penziji na svom imanju u Dominikani! Čovek koji je za 9 godina stvorio imperiju ravnu najboljim tajkunima Slobe Miloševića i Dane Drašković. Ti si ga posle fijaska u tvojoj Zvezdi instalirao u FSS i UEFA i ponukao ga da pomisli da je veći od tebe!

Ljubio si i malog Nešu, partijskog žbira, koji je tvoj poljubac u glavu iskoristio da ti godinama bude uz skute dok nije izgradio paralelan sistem svojih partijskih vojnika, dok nije beogradski odbor SNS pretvorio u svoju vojsku. A znaš da voli da laže jer te je već slagao za diplomu! Neša je izmislio kuma Aleksandra Papića, biznismena, obogatio ga i dao mu da pravi mrežu vernu njemu a ne tebi! Pa Neša te je ocinkario u Vašingtonu! Tebe i burazera, i Dijanu!

Ljubio si i Gorančeta, večitog zamenika, tvog trojanca u redovima DS i Zvezde! Druga sa faksa! Dao si mu moć koju ne zaslužuje da psihički i finansijski maltretira Beograđane, da bude beogradski kalif umesto kalifa, finansijski ga obezbedio za tri života. Zaboravio si da je on dobar sa Kokezom, jer je on otvorio kapiju Zvezde Kokezinim uskocima u decembru 2012. Kokeza mu je uzvratio zapošljavanjem supruge u FSS. Postali su dobri ortaci, da bi te na kraju izdao, kao i svakog svog prijatelja kojeg je do sada imao. A imao ih je malo jer mu po navici ljudi mnogo ne veruju! Vesara je izmislio Damira Handanovića i beogradsku firmu CEBEF.

Alavog i bahatog Handanovića je spomenuo i Aca Bosanac u istrazi. Užasno te nervira što ti je Goran poručio preko gradskog odbora SNS Vračar da neće da ti da Beograd tek tako, jer smatra da je on zaslužan u Beogradu za sve i da "nije lud" da sve što je "stvorio" prepusti tebi i Šapiću!

Ljubio si Aleksandre i Dijanu! Bila je tvoja muza za prljave poslove! A onda je Neša sreo Dijanu i ona je pobegla za "američkim" snom! Ostavila je i tebe i prislušne aparate kojim je slušala opoziciju i tebe i Jovanjicu i Vučka žandarma - Veljinog druga, i Kavčane. Jednostavno, izdala te je kao i svi oni!

Treba da znaš da je ovo samo početak kraja. Uvezao ih je interes kao creva! Ili ćeš ih pohapsiti ili ćeš ti biti kriv za Beograd koji će ličiti na Medeljin ili na pokrajinu Sinaloa! A znaš da bi to "Pablito" Slaviša voleo! Znaš dobro da nisu najpametniji i najhrabriji svrgavali diktatore, već kukavice koje su se grejale o skute svojih gospodara! Nego spašavaj sebe pa hapsi ove, a spremaj ćeliju i za mnoge druge iz svog okruženja...

Hapsi ili ih se javno odrekni, ako smeš!

A pre svega, ne preti neistomišljenicima i novinarima Direktno.rs preko Nebojše Bakareca!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati