Hronika

Direktno.rs

03. 03. 2021. 14:10 4

Prijavljen u Trebinju: Snajper ima bosanski pasoš!

Novosadski kriminalac Slobodan Milutinović Snajper je prijavljen u Trebinju i ima bosanski pasoš, saznaje Direktno. rs. Pored njega, policija Republike Srpske na Jahorini je jutros uhapsila i Gorana Nikolića iz Novih Ledinaca, pored Novog Sada.

Kako saznajemo, Snajper je na teritoriju Bosne i Hercegovine ušao sa bosanskim pasošem na svoje ime, jer mu je baza u Trebinju. U poslednje vreme je često viđan u Republici Srpskoj. 

U toku je kriminalistička obrada uhapšenih, a u toku su pretresi lokacije i vozila koja koriste, saopšteno je iz MUP-a Srpske. Aktivnosti se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i Osnovnog suda u Istočnom Sarajevu.

Podsetimo, uhapšeni Slobodan Milutinović, zvani Snajper iz Novog Sada, kontroverzna je ličnost po više osnova. Protiv njega policija je podnela čak 15 prijava, i za pokušaj ubistva D.S. 2017. na stadionu Partizana. U decembru 2020. postao je član Upravnog odbora FK Vojvodina, na čiji stadion mu je Osnovni sud u Novom Sadu zabranio ulaz zbog nasilja.

Milutinović je uhapšen u poznatom hotelu "Vučko" na Jahorini rano jutros, a njegov brat Nenad u Novom Sadu, piše Nova.rs. Za sada nije poznato koji su razlozi hapšenja, ali se Milutinović godinama povezivao sa kriminalom, drogom, reketiranjem i nasilničkim ponašanjem. Na njega je čak tri puta pokušan atentat postavljanjem eksploziva pod automobile, a Luftika je pisala da je osuđen zbog droge i prostitucije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati