Hronika

R. Ć.

01. 03. 2021. 16:59 38

Snimao Vulina bez maske, pa mu polupali auto! (VIDEO)

Apsolvent medicine David Vujatović koji je u novembru snimio tadašnjeg ministra policije Aleksandra Vulina bez maske u frizerskom salonu, u izjavi za Direktno.rs kaže da su mu nepoznati počinioci u petak polomili sva stakla na automobilu u ulici Stojana Protića u kojoj živi. Vujatović sumnja da su pripadnici policije ti koji su mu demolirali kola, jer je par sati ranije, kada se vraćao u stan, primetio troje policijskih automobila u svojoj ulici.

Nakon što se snimak pojavio na društvenim mrežama Ulica Stojana Protića na Vračaru u novembru bila je, kako tvrdi David, opkoljena policijom. Nakon objavljivanja slike policija je intervenisala i policijske patrole opkolile su zgradu, legitimisale Vujatovića i tražile da snimak izbriše, jer je Vulin „štićeno lice“.

Vujatović je kasnije izjavio za medije da je zabrinut za svoju bezbednost i da je ubeđen da ga policija prisluškuje.

U izjavi za Direktno. rs Vujatović kaže da ga je nakon objavljivanja Vulinovog snimka bez maske, jedan čovek iz policije pozvao i dobronamerno savetovao da pazi gde ostavlja odeću i parkira svoje vozilo, jer postoje ljudi u policiji "koju nisu iz policije nego jednostavno rade za (srpsku naprednu) stranku i da oni vode policiju".

- U petak u 19 časova vraćam se kući i na ulazu na moju ulicu je onaj kafić Terminal. Sa terase te zgrade prošle godine su vikali "Đilase, lopove". Tu su bila parkirana policijska vozila, dva džipa i još jedan običan policijski auto. Interesantno je da su svi imali prikrivene tablice. Ja sam parkirao auto, otišao kući i odspavao nekih 4 sata. Nakon toga došao sam do svog automobila, gde sam zatekao sva razlupana stakla na automobilu, osim suvozačevog. Prvo sam pomislio da je neko pucao u auto, jer sam video rupe, ali sam kasnije shvatio da je neko najverovatnije šrafcigerom polupao stakla. Takođe, napred je izgrebana maska, kao i farovi automobila - rekao je Vujatović za Direktno.rs.

Vujatović je slučaj prijavio policiji. On sumnja da je ovo čin osvete njemu zbog toga što se zamerio Aleksandru Vulinu, jer je objavio njegov snimak bez maske dok je bio u zatvorenom prostoru.

- Ja sumnjam, ne mogu da trvdim, zato što ja to nisam video, jer sam spavao. Ali sumnjam da je sve to povezano, jer oni su bili u toj zgradi. Znate, policija kad je na zadatku ona nema potreba da prekriva tablice, mogu da se parkiraju na sred Slavije i da se ne kriju, oni su na zadatku, imaju na to pravo - ističe Vujatović.

- Ovo sam i očekivao, novinarima pale kuće, meni lupaju auto - zaključio je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati