Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

28. 02. 2021. 10:42 26

PRIVEDEN SLAVIŠA KOKEZA: Šta je sve o njemu rekao Aca Bosanac

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je na informativni razgovor u MUP.

Kako mediji prenose, predsednik FSS Slaviša Kokeza priveden je na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića, Ace Bosanca, vlasnika više restorana u Beogradu. 

Poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković rekao je policiji da je do poslovnih odnosa sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, došao preko višegodišnjeg poznanstva sa predsednikom Fudbalskog saveza Slavišom Kokezom. 

Podsetimo, Aca Bosanac, u utorak je pripadnicima UKP pričao sve što zna o kriminalnim aktivnostima ozloglašenog Belivuka (36), koji je nedavno uhapšen pod sumnjom da je organizovao ubistva, trgovinu drogom, reketiranja i razna druga krivična dela u okviru kriminalnog klana koji je predvodio. 

Kajmaković je pripadnicima UKP ispričao da je suvlasnik, direktor i menadžer više ugostiteljskih lokala u Beogradu: "Tri šešira" i "Zlatnog bokala" u Skadarliji,"Kasine" na Terazijama, "Temperamenta" i "Lafajeta" u Beton hali, te "Butika 1, 2 i 3" na različitim atraktivnim lokacijama.

On je rekao, prema izvoru beogradskih medija, da ga je navodno 2016. godine, Kokeza više puta kontaktirao i ubeđivao da obezbeđenje "Kasine" preuzmu navijači FK Partizan.

Kajmaković je dalje, prema pisanjima medija, ispričao da je, nakon druženja sa bivšom državnom sekretarkom MUP Dijanom Hrkalović i njenom zaštitim, na predlog Kokeze, s njim i Nebojšom Stefanovićem, tadašnjim ministrom policije, otvorio restoran "Temperament" u Beton hali.

Ugostitelj je navodno rekao da ga je Stefanović tada uputio na Aleksandra Papića kao kontakt osobu i predstavio mu ga kao svog "čoveka od poverenja".

Dogovor je, prema tvrdnjama beogradskih portala, bio da prihodi od restorana idu "50 odsto Stefanoviću i Papiću", a po 25 odsto "meni i Kokezi".

Ministar odbrane Stefanović je nakon toga rekao da to nije tačno, a onda je u medijima osvanula njegova fotografija, kuma mu Papića i člana Glavnog odbora SNS i saradnika Gorana Vesića - Damira Handanovića. I to baš u restoranu "Temperament "za koji kaže da nije njegov.

Mediji pišu da će Kokeza biti zadržan četiri sata na razgovoru. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati