Hronika

[ Izvor: Mediji ]

23. 02. 2021. 12:25 21

PECONI, UCENE, BUNKER... Ugostitelj uhapšen zbog Velje Nevolje

Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac, vlasnik više poznatih beogradskih restorana i klubova uhapšen je danas zbog sumnje da je sarađivao sa Veljkom Belivukom, kojem su 4. februara stavljene lisice kao organizatoru kriminalne grupe.

Aca Bosanac je priveden u SBPOK.

- Sumnja se da su se firme Veljka Belivuka vodile na Kajmakovića. Takođe, proveravaju se i sumnje da je Kajmaković zajedno sa Belivukom učestvovao u iznudama pojedinih vlasnika poslovnih prostora na luksuznim lokacijama u Beogradu - prenose mediji.

Kajmaković je desna ruka, odnosno najbliži saradnik Predraga Rankovića zvanog Peconi, vlasnika televizije Hepi, koji je pre nekoliko godina ranjen u napadu u hotelu u centru Beograda.

Inače, uhapšeni Aca Bosanac vodi restoran i klub "Kasinu" u centru grada, splav "Port", zatim brojne lokale u Beton hali, poput Temperamenta", "Lafajeta", kao i u Skadarliji.

Mediji prenose da je Bosanac prošle godine više puta snimljen kako dolazi na stadion Partizana u Humskoj ulici, u takozvani Belivukov bunker, koji su pripadnici njegove kriminalne grupe koristili.

Njega je, kako pišu režimski mediji, u bunker dovodio kontroverzni biznismen Aleksandar Papić, inače brat bivšeg zamenika načelnika SBPOK, Gorana Papića, poznatog i kao MUP batinaša. Papići su u kumovskim vezama sa Nebojšom Stefanovićem, bivšim ministrom policije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati