Hronika

[ Izvor: Vijesti ]

23. 01. 2021. 16:12 2

Pritvor trojici zbog pripreme ubistva Belivuka

U zgradi Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) okončano je saslušanje trojice članova kriminalne grupe, koje je policija uhapsila u petak ujutro zbog sumnje da su pripremali ubistvo Beograđanina Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Specijalni tužilac Saša Čađenović uzeo je izjave od osumnjičenog Radovana Stanišića, Mila Jovanovića i izvesnog Markovića, kojima je nakon toga odredio pritvor do 72 sata, javljaju Vijesti.

Njima se na teret stavlja stvaranje kriminalne organizacije, nedozvoljeno držanje oružja i teško ubistvo u pokušaju, a predmet je u SDT-u zaveden pod oznakom “tajno”.

U SDT su ranije danas počela saslušanja pet osoba, koje su uhapšene juče ujutro u akciji policije u Tivtu, zbog sumnji da su planirali da ubiju člana “kavačkog klana” Beograđanina Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

U zgradu tužilaštva u centru Podgorice ranije danas dovedeni su Radovan Stanišić, Mile Jovanović, Marković i još dve osobe.

Službenici UP u saradnji sa SDT-om osujetili su plan kriminalne grupe da u Tivtu juče ujutro izvrše ubistvo Belivuka, koji se već sedam dana nalazi u Kotoru.

Belivuk je prošlog ponedeljka sa jednim od vođa “kavačkog klana” Radojem Zvicerom privođen u kotorsku policiju ali kako nije bilo elemenata za njihovo zadržavanje oni su pušteni na slobodu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati