Hronika

Direktno.rs

15. 12. 2020. 20:32 4

Alo, Vuline, pucaju ti se kriminalci ispred stanice policije! (VIDEO)

Povodom pucnjave u novom Pazaru u kojoj je žena koja je krenula po svoje dete dobila metak u grudni koš, tviteraši saopštavaju ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu da kriminalci pucaju ispred policijske stanice. Odgovora još uvek nema.

- Alo ministre Woulinu, pucaju ti se kriminalci ispred stanice policije, žena koja je pošla da pokupi dete iz vrtića je dobila metak u predelu srca, sve vam j***m - napisao je tviteraš obraćaju se ministru Vulinu i pripadnicima policije, uprkos čijem postojanju ovakve stvari na ulicama čitave Srbije postaju sve učestalije.

Dok Aleksandar Vulin najveći problem vidi u anonimnim korisnicima društvenih mreža koji govore loše o njegovom vrhovnom Bogu poznatijem kao Aleksandar Vučić, na ulicama Srbije svakodnevno se dešavaju ubijanja, eksplozije, prebijanja i ranjavanja potpuno nevinih građana.A da ovo vreme neodoljivo liči na devedesete pokazuje i prisustvo Aleksandra Vulina. Nema, doduše Mire Marković, ali zato ima tetke iz Kanade, najvećih neprijatelja čije je jedino oružje tastatura i anonimnost, Jovanjice, optuštanja sa VMA i još mnogo drugih afera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati