Hronika

[ Izvor: Mediji ]

17. 10. 2020. 18:57 1

Novi detalji pucnjave: Napadač nosio crvenu jaknu, kačket i masku

Aleksandar Šarac (35) upucan je danas oko 16 sati na parkingu tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu. Kada se približavao vozilu, napadač je zapucao na njega. Šarac je pao, a ubica je pobegao sa lica mesta.

Pucnjava se dogodila u garaži prometnog tržnog centra na Novom Beogradu i upucan je u trenutku kada je prilazio automobilu. Napadač, kojeg su snimile sigurnosne kamere, na sebi imao crvenu jaknu, kačket i masku, piše Telegraf.rs.

Ispalio je dva hica Šarcu u glavu i potom pobegao pešaka. Tokom bega odbacio je pištolj na izlazu iz garaže. Na lice mesta su brzo stigli policija i služba Hitne pomoći koja je zbrinula povređenog muškarca i prevezla u Urgentni centar, gde je i podlegao povredama.

Tržni centar je bio zatvoren oko 15 minuta, a policajci su uzeli snimke sa sigurnosnih kamera koji bi trebalo da pomognu u rasvetljavanju pucanjve, budući da je taj deo pokriven kamerama. Takođe će se proveriti kojim ulica se Šarac dovezao do tržnog centra jer se pretpostvalja da ga je neko pratio sve vreme i o njegovom kretanju obaveštavao napadača koji je kasnije pucao u njega u garaži.

To je inače treći put da se Šarac našao na meti u proteklih 26 meseci.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati