Hronika

26. 09. 2020. 11:07 5

Igor Jurić: Koliko košta dete?

"Koliko košta dete? Na jugu Srbije u Vlasotincu je u kući žene (podaci poznati MUP- Vlasotince) nekoliko meseci bilo sakriveno dvoje maloletne dece. Jedno dete je sedmogodišnjak a drugo godinu dana mlađe. Deca su iz Rijeke. Kako su dospela u Srbiju, ko je decu iz Hrvatske nelegalno doveo u Srbiju i zašto nije prijavljen njihov boravak a i mogući nestanak dece od strane roditelja," upitao je Igor Jurić na svom Fejsbuk profilu.

Dvoje maloletne dece, uzrasta šest i sedam godina, pornađeno je u jednoj porodici Vlasotincu na jugu Srbije. Sumnja da su prokrijumčarena budući da su deca, prema pasošima, rođena u Rijeci.

- Kojim povodom su deca završila tu i šta je bio motiv da deca nelegalno borave u Srbiji ? Kako su uopšte prešla granicu obzirom na godine bez pratnje roditelja? Očekujemo odgovore na ova pitanja - ocenio je Jurić.

Kako iz policije kažu, za sada je neizvesno na koji način su deca iz Rijeke dospela u Vlasotince,a na rasvetljavanju slučaja se još uvek radi. Prpnađena deca solidno govore srpski jezik, a u Vlasotince su stigla još pre proglašenja epidemije virusa korona. Ona su zdrava, a kada su videla da ulazi policija u kuću, na njihovim licima, kakos su prepričali očevici, pojavili su se osmesi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati