Hronika

Direktno.rs

25. 09. 2020. 17:00 15

"Pogibija pilota velika tragedija, avioni ispravni"

Tragedija koja se dogodila jutros je nacionalna tragedija, poručio je predsednik Aleksandar Vučić, izrazio još jednom saučešće porodici, a o detaljima i uzrocima nesreće nije želeo da govori, jer je "to nešto na čemu rade nadležni". U svakom slučaju, konstatovao je da "zna da su avioni i njihovi motori bili ispravni".

- Ovo su teške vesti. Izražavam saučešće porodici. Znam da nije u pitanju bilo kakva ispravnost motora ili aviona, ali biće posebna vojna komisija koja će se baviti time. Kod nas u zemlji uvek postoje oni koji će napasti vlast čak i u ovakvoj nesreći. Ono što je nama problem, kada neko izgubi dete, brata, supruga, teško je kad izgubimo pilota, oni su za nas blago - kazao je Vučić i dodao:

- Video sam razne komentare, ti što komentarišu ne znaju ni saučešće da izjave. Taj mig 21 nije bio ni na kakvom remontu u Rusiji niti je to glavni avion, on služi za trenažne procese.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati