Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

14. 08. 2020. 16:10 4

Ljudima davao lek za stoku! Uhapšen rival Radomira Nikolića

Direktor Zavoda za smeštaj odraslih lica "Male pčelice" u Kragujevcu, Vladica Stanojević, uhapšen je nakon što je, kako se sumnja, koristio nedozvoljene supstance u lečenju štićenika svoje ustanove i to vešto krio. Takođe,lišena slobode je i doktorka ove ustanove koja je nesavesno lečila stare ljude.

Policija je dobila prijavu o ovom krivičnom delu koje se stavlja na teret Stojanoviću i brzo ga lišila slobode. Inače, Stanojević je politički angažovan, a ostao je upamćen nakon što se sa nekoliko članova SNS odmetnuo iz stranke, budući da je bio nezadovoljan radom Radomira Nikolića, te je na izbore izašao ispred liste Grupe građana. Međutim, na lokalnim izborima u Kragujevcu nije prešao cenzus.

Kako navode lokalni mediji, u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male pčelice" pojavila se šuga i mnogi štićenici su oboleli od ove zaraze. Međutim, pojavu šuge u svom objektu direktor Stanojević pokušao je navodno da prikrije tako što je doktorki Zavoda izdao naređenje da obolele leči lekom "Medimectin".

Lek "Medimectin" namenjen je za stoku, kao što su goveda, ovce, svinje i prema uputstvima ovog leka on se daje kod pojave vaški, šuge, problema sa plućima i slično. Međutim, taj lek ne sme nikako da se daje ljudima, jer je opasan po njihovo zdravlje.

Odmah po dobijanju prijave policija je uhapsila doktorku koja je ovako "lečila" ljude kao i direktora Vladicu Stanojevića.

Stanojeviću se pored ovog dela na teret stavljaju i razne finansijske mahinacije, kojima je bio sklon kao direktor Zavoda za smeštaj odraslih lica "Male pčelice".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati