Hronika

[ Izvor: Mediji ]

20. 07. 2020. 09:22 14

Čeda napao i advokata!

Čedomir Jovanović napao je danas Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje se političar već sukobio s vlasnikom te klinike, Žarkom Ivkovićem.

- Jovanović je nasrnuo na mene i polomio mi naočare ispred Fizio centra - rekao je Dejan Dubajić "Novostima". 

Jovanovićeva supruga Jelena za Nova.rs negira napad na advokata i tvrdi da je njena firma isključivi zakupac tog prostora, da je Fizio centar bio u podzakupu sa njom i da mu je ugovor raskinut zbog neplaćanja obaveza.

- Oni su zloupotrebili to što sam bila u samoizolaciji, promenili brave i bespravno ušli u naš prostor. Nije tačno da ga je Čedomir napao - navela je Jelena Jovanović.

Klinika obijena

Jutros pre napada, vrata klinike bila su obijena, nakon čega je policija izvršila uviđaj na licu mesta.

- Takođe želim da napomenem da su upravo ulaz na ta vrata i pokušaj zamena brava na tim vratima od strane Čedomira i lica koje je on poslao bili i povod za to prebijanje - rekao je  Dubajić u jutarnjem programu TV Novas.

Kako tvrdi, prebijanju Ivkovića od strane Jovanovića prethodila je situacija pokušaja zamena brava.

- Prethodno je Čedomir poslao svog dugogodišnjeg vozača Nebojšu Maslovarića zvanog Žule da pokuša da zameni brave na tim vratima čije je obijanje noćas pokušano. Reč je o onim metalnim žaluzinama sa duplim bravama. Na tim vratima neko noćas nije pokušao zamenu brava, nego je pokušao da uđe nasilno - naveo je Dubajić, dodajući da su vrata verovatno jaka pa nasilni ulazak nije bio moguć.

Kako navodi, prethodni put je sa Maslovarićem došao bravar.

- Maslovarić je saopštio Ivkoviću da ga je Čedomir poslao da promeni brave. On odbija da promeni brave. Maslovarić obaveštava Čedomira. Čedomir Maslovariću odgovara – sad ću odmah da dođem. Čedomir se pojavljuje u crnom lendroveru, vadi reket iz kola i bez obraćanja, razgovara, prepirke, počinje da udara Ivkovića po glavi. Ovaj pokušava da se brani rukama, dobija brojne povrede ruku - objašnjava Dejan Dubajić.

Ivković, priča dalje, počinje da beži.

- Čedomir ga juri i udara u trku. Sprečio ga čovek koji se tu našao, sasvim slučajno je to aktivni policajac, koji nije bilo na dužnosti - navodi pravni zastupnik “Fizio centra”.

Dubajić objašnjava da Čedomirova supruga poseduje firmu “Food and fizio” koja je ranije radila na toj istoj adresi.

- Njegova supruga Jelena Jovanović kontroliše firmu koja je ranije bila na toj adresi. I dalje je registrovana na toj adresi. Međutim, zakup tog prostora je toj firmi istekao u maju 2019. godine. Postojala je poslovna saradnja između dve firme i rezultat te saradnje su milionski dugovi Food and fizio prema Fizio centru. To je ekonomska pozadina - navodi Dejan Dubajić.

"Dugovi, NVO vlasnik firme"

On navodi da se trenutno bavi utvrđivanjem ekonomske štete koja je “Fizio centru” učinjena od strane firme “Food and fizio” koja je, kako tvrdi - u blokadi.

- Ta firma duguje i nama i mnogim drugim firmama. Nije u vlasništvu Jelene Jovanović, već nevladine organizacije iza koje se ne može utvrditi ko stoji - navodi Dejan Dubajić.

Tužilaštvo još nije pokrenulo postupak, a premanja njegovim rečima, čeka na izjašnjenje zdravstvenih vlasti, da li je za Jovanovića postojala obaveza samoizolacije posle preležanog kovida.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati