Hronika

Direktno.rs

11. 01. 2020. 19:00 9

Stefanović uzvraća: Uhapšeni direktor davao pare Zorani

Nastavlja se rat u vrhu SNS između Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića. Sada je ministar policije uzvratio udarac predsedniku. U danu kada je Stefanović obelodanio da je uhapšen direktor Infrastrukture Železnice Srbije Miroljub Jevtić, mediji koje kontroliše vlast preneli su da je dotični deo mita zbog koga je uhapšen davao i Zorani Mihajlović, ministarki građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja.

Kako se navodi, Miroljub Jevtić, direktor JP Infrastrukture Železnica Srbije, priznao je krivično delo primanje mita i tom prilikom je otkrio još jednu stvar:

- Manji deo para sam zadržavao za sebe, a veći deo davao ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović i njenom mužu, biznismenu Vladimiru Atanackoviću, na ruke - otkrio je Jevtić.

Policija je, naime, uhapsila Miroljuba Jevtoića (59) v. d. direktora Javnog preduzeća "Infrastrukture železnice Srbije", D.B. (50), člana Nadzornog odbora privrednog društva "Ratko Mitrović" iz Novog Sada, kao i dvojicu advokata iz Novog Sada Z.S. (37) i V.K (47).

Direktor "Infrastrukture železnice Srbije" je, kako je priznao, u službenim prostorijama ovog preduzeća primio mito u iznosu od 10.000 evra od posrednika D. B. kao nagradu za koruptivne radnje u postupku eksproprijacije zemljišta koje se nalazi na trasi planirane izgradnje brze pruge.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati