Hronika

[ Izvor: Novi čas ]

10. 12. 2019. 10:21 0

(VIDEO) Srbin ubijen ispred pošte u Slovačkoj, za ovim osobama se traga

Telo mladog Srbina Nikole (22) pronađeno je u nedelju u Bratislavi, javljaju slovački mediji, a prema prvim rezultatima iz istrage, navodi se da je mladić ubijen.

Mladića je napao zasad nepoznati počinilac koji mu je naneo teške povrede. Od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta, prenosi portal "Novi čas". 

Policija intenzivno traga za počiniocima, a objavljen je i snimak na kojem policija apeluje da se jave svi koji prepoznaju muškarce.

Kako saznaju slovački mediji, policija je u nedelju oko 17 sati primila poruku da čovek bez svesti leži na ulici ispred zgrade Glavne pošte. Na lice mesta odmah je došla i Hitna pomoć koja je mogla da konstatuje samo smrt jer nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

- Istrazi je dostavljen snimak sa nadzornih kamera na kojima se vidi šta se dogodilo - saopštila je portparolka policije Bratislave Lucija Mihalikova.

Slovačka policija apelovala je na građane koji prepoznaju muškarce na snimku da se odmah jave. Policija je saopštila i da je reč o stranim državljanima koji govore srpskim jezikom, starosti od 20 do 35 godina, dodala je Mihalikova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati