Društvo i ekonomija

[ Izvor: Blic Biznis ]

26. 09. 2024. 16:43 5

Zatvaraju li se "Slatke kuće"? Stigao odgovor iz kompanije

Kako su naveli za "Blic Biznis" iz kompanije "Swisslion Takovo", neće se zatvarati konkretno te prodavnice, već planiraju nova investiranja, a zatvoriće se samo oni objekti koji se nisu dokazali na tržištu.

"Slatke kuće" predstavljaju lanac maloprodajnih objekata specijalizovan za prodaju i promociju proizvoda iz proizvodnog asortimana "Swisslion Takovo". One uspostavljaju direktnu vezu s proizvođačima iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije. Postoje 30 godina.

"Slatke kuće" nisu samo nacionalnog karaktera, već su prisutne i u susednim zemljama, u Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori, rekli su iz kompanije u odgovoru za "Blic Biznis".

"Slatke kuće" su mesta u koja dolazi sveža roba direktno iz proizvodnih pogona fabrika iz poslovnog sistema "Swisslion Takovo", dodaju.

Prvo se njima isporučuju novi proizvodi i svi noviteti zasnovani na novim tehnologijama. Opšte je poznato da su cene u "Slatkim kućama" niže od cena na tržištu. Preko "Slatkih kuća" sprovodimo istraživanje tržišta i osluškujemo želje potrošača. Jedino su u "Slatkim kućama" pozicionirani svi artikli koji se proizvode u fabrikama poslovnog sistema "Swisslion Takovo".

"Swisslion Takovo" je definisao program daljeg investiranja u razvoj "Slatkih kuća", prepoznavši da je to najkraći put između proizvođača i potrošača, a zatvaraće se samo oni objekti koji se nisu dokazali na tržištu. "Slatke kuće" će i dalje biti mesto najslađe kupovine, sa svim svojim brendovima i asortimanom, rekli su iz kompanije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati