Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

21. 09. 2024. 11:13 6

Pogledajte snimak sa žurke u "Žeksovoj palati" dok vas Toma Mona savetuje da jedete "dva jaja za 22 dinara"

Na društvenim mrežama deli se snimak sa proslave 30 godina Pink televizije koju je Željko Mitrović organizovao u svojoj vili na Dedinju.

Željko Mitrović pre nekoliko dana svečano je „otvorio“ svoju vilu na Dedinju, masivno zdanje za koje je 2019. godine dao 4,5 miliona evra.

Dodatni povod za slavlje bilo je obeležavanje 30 godina postojanja njegove ružičaste televizije.

Na društvenim mrežama kruži snimak sa „Veliki Getsbi“ tematske žurke:

I dok su se „odabrani“ veselili na Dedinju ovim povodom, ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović promovisao je akciju „Najbolja cena“ i istakao da su dva jajeta u vrednosti od 22 dinara dovoljna da zasitite čoveka.

Dok je govorio o cenama namirnica u okviru ove akcije, Momirović je „objasnio“ da su dva jaja „u nutritivno kvalitativnom smislu stvarno perfektan obrok“.

- Dozvolite, jaje je 11 dinara. Pazite, obrok od 22 dinara je, pa mislim, obrok koji može da drži čoveka ceo dan sitim - izjavio je ministar trgovine.

U međuvremenu, kako su preneli režimski mediji, na slavlju u „hramu svetog Žeksa“ svoje specijalitete Mitroviću je lično spremao nekadašnji kuvar kraljice Elizabete, a sada kuvar Bele kuće. Enrike, najbolji svetski kuvar, pripremao je za Mitrovića lično specijalni rižoto koji su imali čast, sem kraljevske porodice, da probaju Anđelina Džoli, Bred Pit, Džordž Kluni i najveća imena svetskog džet-seta, pisao je portal Pink.rs.

- Uvek me je zanimalo zašto bebe plaču kada se rode. I vi i ja smo plakali. Bebe zapravo plaču jer su zakoračile u cirkus koji se zove život. Taj cirkus sam sve vreme pokušavao da ublažim - da učinim živote malo lepšim, da pravim program koji će ljude malo da opusti. Nekada sam bio napadnut zbog toga - nekada hvaljen, a večeras radim obrnutu stvar. Želim ovo veče da pretvorim u veliki cirkus. Na prethodnom Getsbi partiju sam rekao da nas tek čeka zlatno doba i to se i desilo. Pravo zlatno doba, pre svega za nas koji živimo u Srbiji, zemlji čuda - tek je pred nama - rekao je Mitrović okupljenim zvanicama.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati