Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 09. 2024. 16:12 4

"U Jagodni nema liste čekanja za mamograf i magnentnu rezonancu jer u gradu nema ni jedno ni drugo"

"Sve u svemu, mi smo rešili da pokušamo da ovaj problem, koji ne bih poredio sa teškim političkim problemima ili najtežim, konačno lociramo, priznamo i krenemo u rešavanje. Za dve ili tri nedelje, neće biti lista čekanja za skener. Odmah ćemo zatim to da uradimo sa magnetnom rezonancom. Napravićemo program" rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji posle dvanaest godina na vlasti uočava problem sa listama čekanja, da li je moguće - navodi Slađana Veličković, predsednica GrO SSP Jagodina, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Da Vas obavestimo, mi listu čekanja na magnetnu rezonancu i mamograf u Jagodini nemamo. Ne zato što u Jagodini nemamo političkih problema, kako Vi kažete, već zato što nemamo mamograf i magnetnu rezonancu. I to baš one koje ste obećali da će stići u Jagodinu do marta u sklopu Vaših predizbornih obećanja. I kao što ste slagali za mnogo šta drugo, slagali ste i obolele koji su se nadali da će pregled na ovim aparatima dobiti na račun svog zdravstvenog osiguranja.

Pošto se prisećate da postoji problem u zdravstvu za vreme vašeg mandata, probajte da se setite šta ste obećali u Jagodini, bez da Vas mi povremeno podsećamo - zaključuje Slađana Veličković, predsednica GrO SSP Jagodina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati