Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

13. 09. 2024. 12:40 17

SKANDAL Promocija nasilja na Pinku: Nova "zvezda" Željka Mitrovića priznala da se bavila KRIMINALOM

Iako je Željko Mitrović u ovo vreme prošle godine, u jeku protesta protiv sveopšteg nasilja u zemlji, tvrdio da neće biti nastavka "Zadruge", na televiziji Pink uveliko gledamo novu promociju pogrešnih vrednosti.

Nedavno je počelo emitovanje nove sezone rijalitija "Elita", koja se u suštini ne razlikuje od "Zadruge" - formata koji je nebrojeno puta bio na meti negativnih komentara zbog promocije nasilja i pojedinaca sa sumnjivom prošlošću.

Tako smo sada imali priliku da bolje upoznamo izvesnu Saru Stijović, koja je priznala da se bavila kriminalom još kao tinejdžerka.

Na pitanje čega se iz svog života ne ponosi, Sara je imala spreman odgovor:

- Bavila sam se kriminalom, svašta sam uradila. Uhvatila sam se sa vođom klana. Bila sam već vođa i bilo je droge, oružja i ubistava. Ušla sam ovde da savetujem druge da ne rade to što sam ja radila. Ima tu lepih stvari i dobrih para, ali mnogo toga ružnog gledaš i radiš - ispričala je ona.

Voditeljka ju je potom pitala da li je bila u emotivnoj vezi sa nekim vođom klana.

- Ne stidim se toga, bila sam u vezi sa vođom klana i on je sad dobio doživotnu robiju - kazala je Sara.

Nešto ranije je otkrila da je sebi kupila stan u Španiji i otvorila restoran.

- Jedino legalno je taj restoran. Tata mi je to otvorio i on je radio, dok sam ja išla po klubovima - priznala je.

Podsetimo, prošle godine je Željko Mitrović izjavio da će "na preporuku Aleksandra Vučića, u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana" ukinuti "Zadrugu". Iz Šimanovaca se Mitrović tada izvinio "najvernijim gledaocima" što se sezona završila ranije, ne spomenuvši tragične razloge koji su stajali iza pritiska javnosti da se emitovanje okonča.

Međutim, nedugo zatim, Mitrović je najavio novi rijaliti pod nazivom "Elita", čija druga sezona je počela sa emitovanjem nedavno. Najavljenih promena u terminu emitovanja i "bipovanja" psovki - nema.

Od svoje prve sezone, pre oko sedam godina, rijaliti program "Zadruga" postepeno je postajao leglo nasilja, okupljanja ljudi sa margine koji prepričavaju svoje životne priče, otvoreno govore o tučama, ubijanjima, pucnjavama, prostituciji - a neretko smo svedočili i maltretiranju i fizičkom nasilju nad ženama, necenzurisanim scenama seksa, prevarama, bludu i razvratu, psovkama, pretnjama poput "videćeš šta će biti kada izađemo odavde", ali smo gledali i osuđivane kriminalce poput Kristijana Golubovića i sličnih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati