Društvo i ekonomija

Direktno.rs

11. 09. 2024. 13:31 3

Spirić o padu plafona u školi: To je nemar i zločin prema budućnosti Srbije

Jutros su na času povređene dve devojčice pri padu plafona u Ekonomskoj školi u Leskovcu! Deca u školi pod urušenim krovom, dok vlast troši 21 milion evra za novi stadion. U kojoj normalnoj zemlji stadioni imaju prioritet nad bezbednošću dece? Deca i nastavnici idu u škole pitajući se da li će ih ugroziti pištolj, plafon ili režim koji preti da ubije sve - obrazovanje, sigurnost, budućnost - izjavila je Jelena Spirić, narodna poslanica i predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Leskovac, čiju izjavu preonosimo u celosti.

- Ovo je treći put da se ovako nešto dešava u Leskovcu. Dok se plafoni u školama obrušavaju nad glavama dece, vlast ulaže milijarde za infrastrukturne projekte, ali ne zbog brige za građane, već zbog prilike za krađu. Koliko još plafona treba da padne da bi ova vlast dobila savest? Šta još treba da se desi?

Vlast koja se hvali ulaganjem u budućnost pokazuje svoje pravo lice - nezainteresovana je za decu, nastavnike i sve one koji svakodnevno trpe posledice njenog neodgovornog upravljanja. Dok gradonačelnici i ministri paradiraju pred kamerama, deca i prosvetari rizikuju svoje živote u školama. Ovo nije samo nemar - ovo je zločin prema budućnosti naše zemlje - zaključila je Jelena Spirić, narodna poslanica i predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Leskovac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati