Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 08. 2024. 10:14 64

Najstarija poslastičarnica na Balkanu na udaru prostaka: Vređaju ih, psuju i prete im (AUDIO)

Vlasnici čuvene beogradske poslastičarnice "Pelivan", koja postoji tačno 172 godine, prethodnih dana doživeli su neprijatnost koju su morali da prijave nadležnim organima.

Vlasnici najstarije poslastičarnice na Balkanu "Pelivan" oglasili su se na društvenoj mreži X zbog neprijatnosti koju su doživeli putem telefonskog razgovora od, kako se čini, jedne mušterije.

Naime, kako se čuje u audio snimku koji je objavljen na profilu ove poslastičarnice, ženski glas u telefonskom razgovoru psuje i vređa porodicu Pelivan na osnovu nacionalnosti.

- Ja pozivam sve Srbe koji budu dolazili u poslastičarnicu "Pelivan" da malo tamo za***avaju radnike - kaže žena, raspravljajući se sa nekim od članova porodice.

Zatim je nastavila da vređa.

- Možeš samo da nam ga d**aš Srbima, je*em ti mater muslimansku. Mr’š tamo, stoko jedna, mr’š je*em li ti mater odvratnu. Imaš i onu muslimansku odvratnu facu, ružnu kao iz filmova, razumeš? Budaletino jedna. Imaš neku bakteriju, pa kažu nije čisto ovo, nije čisto ono. Ima da ti zapečate "Pelivana" - pričala je osoba preko telefona.

Zbog toga su vlasnici odlučili da policiji prepuste situaciju i da nadležni organi reše problem.

- Svi koji znate za poslastičarnicu "Pelivan" i našu porodicu, znate da sa ponosom ističemo Srbiju kao našu jedinu domovinu. Baš zbog toga smo, po prvi put, primorani da ovaj slučaj prijavimo nadležnim organima - napisali su vlasnici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 64

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati