Društvo i ekonomija

Direktno.rs

12. 08. 2024. 14:27 32

LAŽ je da je novinarka Informera NAPADNUTA: Najnoviji snimak to i DOKAZUJE (VIDEO)

Demonstranti Ivan Bjelić, Jevđenije-Julijan Dimitrijević i Nikola Ristić osuđeni su na kazne pritvora jer su optuženi za drsko i bezobzirno ponašanje koje se ogleda u tome što su Dimitrijević i Ristić vikali, dok je Bjelić mahao sendvičem ispred novinarke Informera. Međutim, novi snimak, koji je na mreži X (bivši Tviter) objavila Marinika Tepić, baca novo svetlo na celu situaciju na Prokopu.

- Laž je da je napadnuta novinarka Informera! Naprotiv, onda je udarala Ivana Bjelića. Evo i našeg snimka dokaza - napisala je na društvenoj mreži X Marinika Tepić, a onda je i dodala:

- Kad su ljudi videli bizarnosti koje javlja svojima (Imamo cigarete! Gledamo u telefon za instrukcije!) negodovali su, Ivan pružio sendvič, a ona onda počela da ga udara.

I zaista, na pomenutom snimku koji je objavljen vidi se kako je Ivan Bjelić novinarki Informera, posle svih laži koje je ovaj tabloid objavio, pružio sendvič, nakon čega se ona obrušila na njega. Najpre ga je udarila po ruci, a onda je krenula i ka njegovom licu.

Za sve vreme čuli su se povici "Rio Tinto, marš iz Srbije", a okupljeni su držali parole protiv Rio Tinta i eksploatacije litijuma u Srbiji.

Da podsetimo, o ovom slučaju u nedelju je na konferenciji za medije govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je stao u zaštitu novinarke Informera.

- Meni je žao zbog vaše novinarke Branke Lazić, ono što je doživela od ovih marksista, anarhista, onako vrlo imbecilnog ponašanja njihovog, polivanja vodom, guranja sendviča u usta i svega ostalog, govori o kakvim je ljudima reč. Takvo nepoštovanje prema ženama, da ne budeš nimalo džentlmen, glumiš mangupa, vas 50 muškaraca na jednoj ženi, koja stoji, koja neće da vam se pomeri, a koja je kriva samo zato što drugačije vidi stvari od vas - rekao je Vučić.

A da predsednik, ipak, pogleda snimak, pa onda da iznese zaključak?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati