Društvo i ekonomija

Direktno.rs

11. 08. 2024. 12:46 2

Popović: Goran Vesić bolje da ne priča o budžetu, jer on i njegov SNS 12 dugih godina otimaju pare i imovinu građanima Srbije

"Goran Vesić bolje da ne priča o budžetu, jer on i njegov SNS 12 dugih godina otimaju pare i imovinu građanima Srbije" , izjavila je Mila Popović predsednica beogradskog odbora SSP i narodna poslanica povodom najave ministra Vesića da će podneti prijave protiv organizatora protesta koji "oštećuju budžet i nanose štetu građanima".

- Samo zakonom o besplatnoj konverziji Vesić je budžet oštetio za 24 milijarde evra koje je gurnuo u džep omiljenim režimskim investitorima. Čovek koji je potrošio stotine miliona evra Beograđana, a nije napravio niti jedan kapitalni projekat dok je odlučivao o budžetu glavnog grada nema pravo da priča o navodnoj šteti zbog blokada građana koji samo žele da zaštite svoje zdravlje i zdravlje svoje dece od korumpiranog režima koji ih je pre izbora slagao da neće kopati litijum - istakla je Mila Popović.

Popović zaključuje:

- Kada Vesić, čija Srpska napredna stranka okuplja huligane koji guše novinare na inauguraciji predsednika i vezuju ljude da bi mirno rušili Beograd po naređenju "kompletnih" idiota, kako Vesića i Malog zove njihov šef, Vučić za građane koji se bore za zdravlje kaže da su huligani, to je dokaz straha zbog spoznaje da će za sve što je uradio Srbiji i njenim građanima odgovarati pred nezavisnim institucijama nakon smene režima za koju je Srbija samo plen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati