Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

07. 08. 2024. 15:46 31

U NBS fotošop radi punom parom: Pogledajte kako izgleda guvernerka (FOTO)

Danas se obeležava tačno 12 godina otkako je Jorgovanka Tabaković postala guvernerka Narodne banke Srbije. Ova institucija je na svom zvaničnom veb sajtu i nalogu na društvenoj mreži X objavila tim povodom tekst o dosadašnjim dostignućima, ali je veću pažnju javnosti privukla fotografija guvernerke Tabaković - očigledno prerađena, skoro do neprepoznatljivosti.

Akutelna guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković tu funkciju obavlja već tačno 12 godina. Poslednji put izglasana je pre samo nedelju dana i tako ušla u treći mandat na ovoj funkciji.

Povodom godišnjice njenog rada, na zvaničnim internet kanalima najviše finansijske institucije u zemlji objavljen je tekst u kojem su sažeti dosadašnji rezultati, uspesi i dostignuća. Ipak, veću pažnju javnosti, od samih rezultata, privukla je fotografija koja je uz tekst objavljena.

U pitanju je fotografija guvernerke, ali očigledno veoma prerađena, "fotošopirana". Guvernerka na ovoj fotografiji toliko ne liči na sebe, da to nije moglo da promakne korisnicima društvene mreže X.

- Ko vam je ovo na slici - jedan je od komentara.

Podsećamo, vladajuća većina Skupština Srbije je 31. jula ponovo izabrala Jorgovanku Tabaković za guvernera Narodne banke Srbije. Nju je za novi mandat od šest godina predložio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati