Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

26. 07. 2024. 14:53 8

"Kažu da je ruski metod lečenja uspešniji od manastirskog sa lopatom": Ponoš o Vulinovim "nezdravim navikama"

Predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš u intervjuu za dnevni list "Nova" govorio je o nedavnom okršaju koji je u Skupštini Srbije imao sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vulinom. On je rekao da bivši direktor BIA ima nezdrave navike koje ga čine rizičnim za obavljanje državnih poslova, a na pitanje da li je on taj bivši ministar za kog je tvrdio da ide na lečenje u Moskvu, Ponoš je rekao da je "ruski metod lečenje dosta uspešniji od onog manastirskog sa lopatom".

U Skupštini Srbije bilo je veoma burno prethodne nedelje, a okršaj Zdravka Ponoša sa potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vulinom definitivno je obeležio sedmicu za nama. Na sednici je bilo reči o depešama Vikiliksa, govorilo se o zdravstvenim kartonima, služenju vojnog roka, ali i o "nezdravim navikama" Aleksandra Vulina, o kojima je govorio Zdravko Ponoš.

- Poznato je da Vulin ima skupe i nezdrave navike koje ga čine nepodesnim i rizičnim za obavljanje državnih poslova. U uređenoj državi on ne bi mogao da prođe bezbednosnu proveru. Uostalom kao i neki drugi ljudi u Vučićevom okruženju. Pitanje je zašto Vučić to toleriše. Da li držeći oko sebe ljude za koje ima informacije od nadležnih službi da su rizični za nacionalnu bezbednost ili da su deo nečije saradničke mreže ili da su uvezani u kriminalne struktore, u stvari signalizira nešto njihovim pravim šefovima - objašnjava Ponoš za Nova.rs.

Svojevremeno, bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije govorio je o jednom bivšem ministru kog je predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodno poslao na lečenje u Moskvu. Ponoš je odgovorio da li je upravo Vulin bio taj ministar.

- Kažu da je ruski metod lečenja dosta uspešniji od onog manastirskog sa lopatom, ali da ni jedan nema stopostotnu uspešnost. Neki se opet pozivaju na Rolingstonse i kažu da i ne treba lečenje ako se ima mnogo para da se koristi najkvalitetnija roba - rekao je Ponoš odgovarajući na naše pitanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati