Društvo i ekonomija

Direktno.rs

23. 07. 2024. 11:24 3

POKS: Valjevo pokazalo da Srbija ustaje da se odbrani od uništenja

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje da je veličanstveni nadstranački protest održan juče u Valjevu protiv rudnika litijuma u dolini Jadra pokazao da je Srbija živa i rešena da brani svoju budućnost.

- Nakon Vidovdanske bune protiv litijuma u Loznici i Gornjim Nedeljicama, juče je i Valjevo pokazalo da u Srbima i dalje živi duh slobode kojeg novac i sila ne mogu slomiti. Dići će se svaki srpski grad da poruči da Srbija neće da bude kolonija i da ne prodaje svoju dušu - izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik Vojislav Mihailović.

- Oni koji su primenom francusko-nemačkog sporazuma predali Kosovo i Metohiju, Visoke Dečane i Pećku patrijaršiju za novac, na delu pokazuju da su spremni da daju sve, pa čak i prirodne resurse Srbije za svoju materijalnu ličnu korist. Oni će biti sa jedne strane barikade, a sa druge svako u Srbiji ko nema cenu i neće da proda i uništi zemlju koju predajemo deci u nasledstvo - ističe Mihailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati