Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 07. 2024. 07:03 58

NEMA DALJE Đuka botuje: Ono što je Džordan u košarci, to je Vučić u politici

Filozolfija prosečnog naprednjaka je prilično jasna - kada god vam se ukaže prilika, vi udarite o opoziciji, ali nikako ne zaboravite osnovno - da se uvek, ma na svakom koraku, divite Aleksandru Vučiću. I to je dobitna kombinacija za napredovanje i dobar položaj u stranci.

Tom logikom se vodi i Vladimir Đukanović, visokopozicionirani član Srpske napredne stranke i narodni poslanik. Tako je Đuka poželeo da na društvenoj mreži Iks pokaže koliko se zapravo divi Vučiću.

- Ono što je Džordan u košarci, to je Vučić u politici. Ne uvodi sankcije Rusiji, održava veze sa Putinom, Rusi dolaze u Srbiju i posluju, dobre odnose ima sa Zelenskim, dolazi su Si Đinping, dok sa druge strane odlični odnosi su sa svim zapadnim zemljama. Evo, bio je Šolc, uskoro će Makron da dođe, sa SAD sasvim dobri odnosi - napisao je Đuka na Iksu, pa je poentirao:

- Profesor dr politike!

Dakle, odlučio je Vladimir Đukanović, ničim izazvan, da u istu rečenicu stavi Majkla Džordana, po mišljenju mnogih najboljeg svetskog košarkaša svih vremena, i predsednika Srbije. Preterano? Ma, kakvi - reći će naprednjaci.

A da nije ovo prvi primer poređenja Vučića sa ostvarenim osobama iz drugih oblasti, svojevremeno je potvrdila Staša Stojanović, poslanica Srpske napredne stranke poznatija kao selfi Staša, koja je tako Vučića poredila sa Novakom Đokovićem.

- Što je Novak Đoković u tenisu, to je Aleksandar Vučić u politici. Dok svi ostali gledaju da budu deo igre, oni gledaju da nadmaše sebe i ostave neizbrisiv trag u istoriji. Ponos Srbije - napisala je tada Staša Stojanović na Iksu.

Posle svih ovih oda običan čovek se pita gde je kraj idolopoklonstvu naprednjaka...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 58

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati