Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 07. 2024. 09:39 1

Umesto rešenja za problem vodosnabdevanja građani Topole dobili sraman odgovor lokalne vlasti

"Problem vodosnabdevanja u Topoli traje decenijama i ne može se rešiti preko noći"- odgovor je lokalne vlasti na jučerašnji protest građana opštine Topola povodom restrikcija vode, a koji su građani mogli da pročitaju na zvaničnoj facebook stranici Opštine Topola, rekla je Dragana Marinković, predsednica OO Stranke slobode i pravde Topola, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Građani Topole znaju da je zadnjih 20 godina na vlasti Dragan Jovanović kroz razne stranke, a pre toga na vlasti su uglavnom bili sadašnji koalicioni partneri SPS, tako da ovaj odgovor rukovodioca opštine ne priliči ozbiljnim ljudima. Selima priključenim na gradski vodovod je za 11 dana, koliko traju restrikcije, voda puštena na samo po jedan dan i građani traže rešenja a ne izgovore koje ne mogu koristiti umesto pijaće vode.

Svima je u potpunosti jasno da problem vodosnabdevanja nije rešen jer niko nije želeo da ga reši, uvek je bilo nešto drugo važnije. Šta može da bude važnije od vode? Pešačka zona kojom nema ko da prođe ili neka druga besmislena investicija?", zaključila je Marinković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati