Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 07. 2024. 19:04 20

Đilas odgovorio Dačiću: Izbegavajući hapšenje zajedno sa Dinkićem doveo je Vučića na vlast

Ivica Dačić je izbegavajući hapšenje zajedno sa Mlađanom Dinkićem doveo Vučića i njegove mafijaše na vlast 2012. godine u trenutku kada je SNS imao samo 24% glasova. Dinkić i G17 su u međuvremenu politički izumrli, a Miloševićev i Mirin mali je SPS, pretvarajući ga u naprednjački privezak, doveo na korak od toga. Bez obzira na političke razlike mora se priznati da je u SPS-u bilo dosta veoma stručnih ljudi. Danas skoro da ih nema. Ono malo što je ostalo je skrajnuto i može se slobodno reći da između SPS-a i SNS-a više nema nikakvih razlika - rekao je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas reagujući na izjavu ministra policije i predsednika SPS-a Ivice Dačića u kojoj ga je optužio da je isti kao oni koji pozivaju na ubistvo sina predsednika Srbije.

- Ivica Dačić, koga Vučić drži u vlasti kako bi ga ponižavao i maltretirao, je tvrdnjom da SSP podržava poziv na ubistvo i da smo zločinci, pokazao da je zaboravio da su njegovi šefovi, Milošević i Vučić, bili ti koji su pozivali na ratove i ubijanje ljudi, a ne mi. A bogami su i organizovali neka ubistva poput Ivana Stambolića i Slavka Ćuruvije. Za razliku od njih mi smo nasilje i poziv na nasilje, bez obzira od koga dolazio, uvek osuđivali. Postoje desetine i stotine izjava koje svedoče o tome. A osuđivali smo i laži o ljudima i harangu na one koji drugačije misle, bez obzira da li ti ljudi podržavali ili oštro kritikovali SSP. I to smo i sada uradili svesni svega što sledi kako od Dačića, tako i od Brnabićke i svih Vučićevih medija - naveo je Đilas.

- I pored toga što kontrolišu 80% informacija i 100% kriminalaca i batinaša, i pored toga što imaju milijarde evra koje su pokrali i pored podrške koja im stiže iz sveta kome poklanjaju delove Srbije pad Vučića je nezaustavljiv. A kada sa njim na smetlište istorije ode i Ivica Dačić, znaćemo da se nešto u Srbiji zaista promenilo - zaključio je Dragan Đilas

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati