Društvo i ekonomija

Direktno.rs

16. 06. 2024. 16:00 5

Petrović odgovorio Jovanovu: Novak Nedić, Hrkalović... Oni su imali kontakte sa klanovima i, gle čuda, nisu opozicija!

"Jovanov je pobrkao lončiće. Nebojša Stefanović, Novak Nedić, Dijana Hrkalović… čudno se piše reč opozicija. Ovo su ljudi koji su imali kontakte sa kriminalnim klanovima, gospodine Jovanov. I gle čuda, niko od njih nije opozicija, već su deo vlasti, deo SNS-a", poručio je Goran Petrović, potpredsednik Stranke slobode i pravde i narodni poslanik, Milenku Jovanovu koji je optužio opoziciju da su sprovodili u delo "ono što su govorili mafijaški šefovi".

- Kao i Oskar koji se pominje u skaj komunikaciji kriminalaca, a za koga svi znaju da je Aleksandar Vučić, samo to retko ko osim Marinike Tepić i Dragana Đilasa sme da kaže javno - dodao je Petrović.

Ocenio je da "nisu opozicionari bili u kontaktu sa pripadnicima kriminalnog kartela, već najbliži saradnici Aleksandra Vučića".

Petrović je ukazao na to da niko iz opozicije nije predvodio "momke u crnom", niti je optužen pred specijalnim sudom zbog saradnje sa njima.

- Ako već konačno počinjete nakon više od decenije vlasti "oštru borbu protiv kriminala", počnite od onih za čije se kontakte već zna. Umesto da podmećete opoziciji, probajte da pronađete odgovor ko je sve i zašto na fotografijama sa pripadnicima kriminalnih klanova - poručio je Petrović Jovanovu.

- Ako ste zaboravili, Novak Nedić je generalni sekretar vlade, a Dijana Hrkalović i dalje vrši svoju dužnost pljujući po opoziciji na režimskim televizijama, a o Radojičićima I Veselinovićima da i ne govorimo. Ima tu i drugih koji su bliskost sa krimnilancima ovekovečili fotografijam, a ima i službenih beleški MUP-a koje su dobar putokaz smera u kome treba da se krećete - naveo je Petrović.

- I zato, prestanite da obmanjujete javnost iznoseći neistine. A kada već koristite razgovore mafijaških šefova, proverite da li možda iz nekog od njih proizilazi da je vrh države sarađivao sa mafijaškim klanovima, pa tek onda nastavite sa iznošenjem neistina o opoziciji - zaključio je Petrović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Prevrtljiv pas

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati