Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

08. 06. 2024. 11:34 61

Vučić u patikama koje koštaju kao pola njegove plate (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je juče predstavljanje novog elektromotornog brzog voza "Soko", koji je dizajnirala i proizvela kineska kompanija CRRC Čangčun, po meri za železničke pruge u Srbiji i Mađarskoj. Ipak, veću pažnju građana privukle su patike koje je nosio tom prilikom. Kako su primetili korisnici društvenih mreža, predsednikove patike koštaju više od 100.000 dinara. S obzirom na to da ove patike koštaju kao pola Vučićeve predsedničke plate, nameće se pitanje kako je uspeo da priušti njih, ali i druge luksuzne komade.

Presednik Srbije poznat je, prema sopstvenim tvrdnjama, kao strastveni ljubitelj mode iz fundusa, pa stoga nije retkost videti ga u džemperima od po nekoliko stotina evra, skupocenim sakoima i cipelama.

Na prestavljanju kineskog brzog voza, Vučić se pojavio u patikama koje deluju isto kao model marke "Zegna", čija cena varira od 101.000 do 110.000 dinara, u zavisnosti od prodavnice.

Da li je zaista predsednik pazario ove patike ili su i one deo fundusa u kom se nalaze "jeftini" komadi garderobe, zna samo on.

Činjenica je, međutim, da ovo nije prvi put da se predsednik, čija je plata zvanično oko 200.000 dinara, pojavljuje u atraktivnim i skupim komadima garderobe.

Tako se početkom 2023. na konferenciji za medije Vučić pojavio u cipelama koje nisu promakle korisnicima društvenih mreža, koji su ih pronašli po ceni od čak 1.860 evra. Ostalo je upamćeno i to što se Vučić na jednom javnom nastupu pojavio u jakni identičnoj onoj marke "Loro Piana", koja je u trenutku kad ju je nosio koštala najmanje 2.500 dolara.

Sakoi u kojima se Vučić pojavljuje koštaju i više od 5.000 dolara.

I za one "svakodnevne" obaveze Vučić voli skupo da se obuče. Tako se predsednik jednom šetao Beogradom na vodi, a za tu priliku obukao je "Abercrombie and Fitch" komplet od oko 160 dolara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 61

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati