Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

08. 04. 2024. 12:11 43

Vučić: Ostaću nasamo sa Makronom posle večere

"Večeras, ono što je najvažnije, kada završimo zajedničku večeru, ostaćemo nasamo Emanuel Makron i ja da razgovaramo o temama koje nisu samo biletaralne, već i geopolitičke. Veoma važna poseta, nastavlja se sutra u jutarnjim časovima, tako da verujem da ćemo imati čime da obradujemo naše građane", rekao je u Parizu Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, koji se nalazi u zvaničnoj poseti toj zemlji.

Na pitanje šta će biti glavne teme sa Markonom ovog ponedeljka, Vučić je rekao da želi da prvo njega da čuje, jer je "on lider mnogo veće zemlje".

Potom je govorio o bilateralnim odnosima, temama iz oblasti ekonomije, projektima, pročišćavanjem voda…

- Imali smo sastanak gde smo razgovarali o "rafalima", ali i o svim drugim važnim pitanjima, Ovde su dva tekli ne laki pregovori, ali želim da to završimo do večeras kada se vidimo predsednik Makron i ja i da se u narednih 15 do 20 dana krene u realizaciju. Verujem da ćemo tokom popodneva, kada završimo posetu Senatu, uspeti da se dogovorimo oko toga. Da obezbedimo veću sigurnost za sve naše građane i to bi bila velika vest… - rekao je Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 43

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati