Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

20. 03. 2024. 21:16 7

Tepić: Pripadnica Kričkove parapolicije upada ljudima u kuće i maltretira ih (FOTO)

Poslanica koalicije "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić objavila je na društvenoj mreži Iks da je "režim ozvaničio policijsku državu", javno u Skupštini, ali i protivpravno tako što "upada ljudima u kuće i pretresa ih, maltretira fizički i psihički i zato što kritikuju režim na društvenim mrežama".

Uz fotografiju na kojoj je Tepićeva označila Tanju Ružić iz, kako je navela, Gašićevog eskadrona i JZO Marka Krička.

- Režim ozvaničio policijsku državu! Tri dana nas opseda kordon. Prvi potez Brnabićke - ukinula nam pravo da govorimo! Znamo saučesnike: Tanja Ružić iz Gašićevog eskadrona i JZO Marka Krička! Javno obezbeđuje Skupštinu, a zapravo upada po kućama nepodobnih građana i malterira ih - napisala je.

- Ova pripadnica Kričkove parapolicije protivpravno upada ljudima u kuće i pretresa ih, maltretira fizički i psihički zato što kritikuju režim na društvenim mrežama, pišu protiv njega prijave. Inače ova Jedinica za obezbeđenje MUP-a nema pravo da vrši pretres, a kamoli bez naloga - napisala je Marinika Tepić na društvenoj mreži X.

Poslanici sa liste "Srbija protiv nasilja" ocenili su da je nova predsednica parlamenta Ana Brnabić onemogućavanjem rasprave o kandidatima za potpredsednike Skupštine "ozvaničila policijsku državu u Srbiji", najavljujući da će sutra razgovarati o načinima kako odgovoriti na takvo ponašanje vladajuće većine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati