Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 03. 2024. 12:23 18

Lončar izašao iz ilegale, pa udario na opoziciju

Bivši ministar zdravlja i poslanik SNS Zlatibor Lončar izašao je iz medijske ilegale u kojoj je bio od 2022. godine i obratio se opoziciji na sednici Narodne skupštine. On je rekao da "u vreme bivše vlasti nije bilo lekova", dok su za to vreme poslanici opozicije udarali poslovnicima u klupe.

Zlatibor Lončar se javio za reč nakon što je poslanik SSP Borko Stefanović rekao da su onkološki bolesnici bili ucenjivani da će dobiti terapiju ukoliko odu na miting SNS.

- Gospodine Stefanoviću (Borko prim.aut), mislio sam do sada da postoje neke granice koje možda ne bi trebalo da se pređu u politici, međutim vidim da vama ništa nije sveto. Da pominjete bez ikakvog dokaza da je neko ucenjen i da ide na miting da bi dobio terapiju, to samo govori o vama, a ne o nečemu drugom. Znam da vam ne prija i moram da vas podsetim da je ovo ozbiljna povreda poslovnika. Dok ste vi bili na vlasti nije bilo lekova, niti uslova da se ljudi leče. Naravno da vam ne prija to, a građani će vam to vratiti - rekao je Lončar.

Za vreme njegovog obraćanja, poslanici opozicije su u znak protesta udarali u klupe, što su učinili i kada se obraćao poslanik Vladimir Orlić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati