Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 03. 2024. 08:06 11

Nikezić: Ministre Mali, vi ste falsifikat!

Ministre Mali, kada na pitanja „kako srpski ulog od 2 milijarde evra u Beogradu na vodi vredi 32%, a arapski ulog od 80 miliona evra vredi 68% vlasništva?“ ili „zašto prava za Premier ligu po stanovniku plaćate 20 puta više nego u zemljama Bliskog Istoka i 34 puta više nego u Kini?” odgovarate citatima iz tabloida od pre 12 godina, jasno je da nemate nijedan ekonomski argument - napisao je Dušan Nikezić, narodni poslanik i potpredsednik Stranke slobode i pravde, u svom odgovoru Siniši Malom.

- Ali, tabloidni falsifikati su vama uža specijalnost, zar ne?

Podsetiću vas kako ste mesecima pred kamerama mahali falsifikovanim dokumentima iz tzv. afere "Mauricijus", sve dok međunarodni istraživački novinarski tim nije dokazao da je cela afera "Mauricijus" falsifikat zloglasne izraelske grupe "Tim Horhe".

Time ste samo pokazali da ste falsifikat političara.

Ili kada na pitanja „kako je cena puta Sombor - Kikinda skočila sa 420 miliona na preko 2 milijarde evra?“ ili „kako je EXPO 2027, za samo 6 meseci, poskupeo sa 12 na 18 milijardi evra?” odgovorite da su nas takvi “projekti doveli do BDP-a od 69,5 milijardi evra”, samo potvrđujete da ste naduvali, odnosno falsifikovali vrednost BDP-a, najvažnijeg ekonomskog pokazatelja.

Znači da ste i falsifikat ministra finansija.

I još prozivate Dragana Đilasa za rezultate tokom mandata gradonačelnika, u čije vreme je izgrađeno 4 mosta, 10 škola, 42 vrtića, 4 nova doma zdravlja, 1.575 socijalnih i neprofitnih stanova... a da pritom ne možete da navedete nijedan infrastrukturni objekat koji je izgrađen u vaše vreme, već ste se proslavili rušenjem u Hercegovačkoj, zbog čega vas je Vučić prozvao „kompletnim idiotom“.

Tako da ste i falsifikat gradonačelnika.

Još kažete da je "svaki indikator naše ekonomije apsolutno pozitivan", a inflacija nam je najveća u Evropi, javni dug povećan za 140%, EPS i Telekom pred raspadom, a zemlju napustilo preko 500 hiljada mladih.

Pa ste zato i falsifikat ekonomiste.

Konačno, kada, umesto odgovora na stručne argumente, iznostite lažne optužbe na račun moje porodice i prijatelja, onda samo potvrđujete da ste i falsifikat čoveka - napisao je Dušan Nikezić, narodni poslanik i potpredsednik Stranke slobode i pravde, u svom odgovoru Siniši Malom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati