Društvo i ekonomija

Direktno.rs

02. 03. 2024. 10:05 14

"Martinović crta metu Đilasu, sramoti državu, a ne brine o biračkom spisku"

Ministre Martinoviću, osim što crtate metu Draganu Đilasu i sramno pokušavate da ga dovedete u vezu sa grafitima u Beogradu kojima se predsedniku preti smrću, što obmanjujete javnost i sramotite državu, recite građanima ko brine o biračkom spisku i zašto je netačan - rekao je narodni poslanik i potpredsednik Stranke slobode i pravde Goran Petrović, nakon gostovanja Martinovića na TV Informer, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Ministre, do sada nije bilo teško pratiti Vaše izjave. Jednostavno, red neistina, red spinova i red hvalospeva o aktuelnom vođi. Međutim, danas ste u svom sramnom nastupu uspeli da prevaziđete sebe, što, imajući u vidu Vaše ranije nastupe, nije baš ni lako. Doduše, građani na koje se danas pozivate, kod Vas nisu mogli da primete osećaj sramote ni kada ste javno iznosili podatke o imovini porodice studenta, ni onda kada je, da biste Vi i Vama slični primili petu apanažu, bez posla ostalo devet profesorki u Ćupriji, pa čak ni onda kada ste, bezočno omalovažavali kolegu poslanika i prebrojavali tuđu decu, vređajući tako i sve građane Srbije.

- S druge strane, jedino ste Vi vođu koga danas veličate nazivali izdajnikom, kriminalcem, lopovom i lažovom, pa stoga nema razloga da iznova svoju savest perete pokušajem da takve inkriminacije pripišete onima od kojih to nikada niste mogli da čujete.

- Od svega što ste izgovorili danas, jedno je ipak tačno. Izveštaj ODHIR-a je zaista odličan, samo ste prećutali da u istom stoji da je potrebno poboljšanje transparentnosti biračkih spiskova, ali i da se moraju sprečiti zloupotrebe državnih službi i državnih resursa. I tako dođosmo i do Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu koje vodite i odgovora koji dugujete građanima: Zašto vam je birački spisak netačan? To nam recite, a radikalske spinove i podmetanja ostavite za neko drugo vreme kada će Vam možda i biti potrebni - poručio je Goran Petrović, potpredsednik SSP.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati