Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 02. 2024. 13:59 29

Vučić: Nije Ekspo ovo što ću da kažem, ali jeste (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u utorak sedmi put na RTS-u u 2024. godini, a to mu je ujedno bilo i 32. gostovanje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom za nešto više od mesec i po. Skakao je neformalni šef naprednjaka sa teme na temu, bio je tu red izbora, red sporta, red odgovora protivnicima koji ne mogu da odgovore, da bi "spektakl" usledio kada je govorio o Ekspu.

Vučić je tada, naime, voditelju Zoranu Stanojeviću pokušao da objasni šta zapravo predstavlja Ekspo, pa je dao izjavu koja je brzo završila na društvenim mrežama.

- Zato je važan pokret, zato je važna nova energija u društvu, zato je važno da mi razumemo da taj Ekspo pripada svima nama. To nije Ekspo koji treba da pripadne nekom na vlasti ili ne znam gde - rekao je Vučić, pa onda pokušao da u dahu nastavi:

- To je Ekspo do kojeg mi moramo da ostvarimo sve rezultate. Evo, da vam navedem samo jednu oblast. Nije Ekspo ovo što ću da kažem, ali jeste. Kad kažem nije, a jeste - nije direktno Ekspo, ali smo ga mi uvrstili u to da bismo pokazali građanima Srbije zašto je važno - rekao je predsednik Srbije.

Dakle, Ekspo nije, ali jeste to što je Vučić hteo da kaže. Ima li šta nejasno?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati