Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 02. 2024. 11:13 19

"Vučić na RTS molio građane da ih puste da još malo otimaju narodne pare"

"U svom sedmom gostovanju na RTS-u ove godine i čak 32. gostovanju na televizijama sa nacionalnom frekvencijom ove godine, u trajanju od sat i 40 minuta, Aleksandar Vučić je bukvalno molio građane da ih puste još malo da nastave sa otimanjem narodnih para i punjenjem svojih džepova. Ovaj vapaj čoveka koji želi još samo malo da u mraku skreće ogromne pare građana u privatne džepove naprednjaka bio je prekidan samo povremenim besmislicama o pokradenim izborima i položaju Srbije pod SNS vlašću", istakao je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Aleksandre Vučiću, kažete da Zapad želi opoziciju na vlasti u Srbiji jer će opozicija priznati nezavisnost Kosova i omogućiti ekonomske i koruptivne interese. Pa oni su upravo to sve dobili od Vas. Zašto bi Vas menjali, ako Vi i Vaši naprednjaci tako stručno i temeljno priznajete Kosovo i sprovodite isključivo koruptivne poslove? Za te stvari nemaju boljeg od Vas već 12 godina.

Ne postoji nikakav "delimični legitimitet". Ili ga imate ili ne. A Vi ga nemate jer ste sproveli izbornu pljačku. Tako da niste ni legalni jer ste plaćali glasove, punili kutije, oteli medije, vozili ljude da glasaju na lokalnim izborima tamo gde ne žive. Taj pokret autobusa i kombija je jedini "pokret" u koji se razumete.

Volite da spominjete Šimona Peresa. Lepo je da imate uzore u velikim ljudima. Treba da znate da Peresu, koji je dva puta bio premijer Izraela i predsednik države, nikad ne bi palo na pamet, niti bi mogao, da premešta birače organizovano da bi dobio glasove a kamoli da otme sve medije u Izraelu i ne silazi sa ekrana čitave godine u goloj propagandi.

Na kraju, nismo mi nikad protiv Srbije. Mi smo protiv Vas i Vaše koruptivne i nasilne vlasti. Mi Srbiju branimo od uzurpatora i kradljivaca izborne volje građana. Srbija nije Vučić i nikad neće biti", zaključio je Borko Stefanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati