Društvo i ekonomija

Direktno.rs

15. 02. 2024. 17:09 1

Pašić o napadima na Đilasa: Ugrožavaju bezbednost svakome ko ne misli kao oni

Crtaju metu Ðilasu i opoziciji, olako se igraju i ugrožavaju bezbednost svakome ko ne misli kao oni, jer ni posle 12 godina na vlasti nemaju hrabrosti da preuzmu odgovornost za sve što su uradili. Ovu zemlju su totalno razorili i okupirali, a narod ponizili - navodi Tatjana Pašić, narodna poslanic i članica Predsedništva Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Nije se opozicija obratila NATO-u već je Evropskom parlamentu na osnovu izveštaja posmatračke misije tog istog parlamenta koju su u Srbiju pozvali Vučić i Brnabić. Evroparlamentarci, njih 90%, glasali su za Rezoluciju u kojoj se traži istraga o krađi izbora, kao i da odgovaraju svi koji su u tome učestvovali - kaže Pašić.

- U Rezoluciji nema reči o Kosovu, Francusko-nemačkom planu, Ohridskom sporazumu. Ona se isključivo bavi izborima i stanjem demokratije u Srbiji, zemlji koja zvanično želi da bude članica Evropske unije. Ljudima je jasno da su pokrali izbore da bi ostali na vlasti, da su posle izbora nastavili da predaju Kosovo, ako je još nešto ostalo, da su nastavili da kradu, lažu i manipulišu na najbestidniji način - dodaje Tatjana Pašić.

- Za to kako izgleda Srbija danas nije kriva ni odgovorna opozicija, već oni koji su na vlasti, vode ovu državu i odlučuju o svemu. Tako je uvek bilo i biće - zaključuje Tatjana Pašić, narodna poslanica i članica Predsedništva Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati