Društvo i ekonomija

Direktno.rs

06. 01. 2024. 20:23 8

Pripadnici SAJ se spustili sa krova i uručili poklone deci (FOTO)

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) spustili su se užadima sa krova Instituta za majku i dete obučeni kao Božić Bate i obradovali poklonima mališane koji leže na Institutu.

- Uz podršku direktora Instituta profesora dr. Simića i divnog osoblja Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta, uručili su poklon paketiće i uveselili mališane koji su na lečenju u ovom Institutu i poželeli im pre svega dobro zdravlje i svaku sreću - navelo je Ministarstvo unutrašnjih poslova u saopštenju.

Pripadnici ove najelitnije srpske policijske jedinice obučeni za najsloženije zadatke ove subote su, uz izvođenje alpinističkih metoda, bili na nešto drugačijem zadatku, pa su tako proveli vreme sa mališanima koji se nalaze na Institutu za majku i dete i uručili im poklone.

Napomenimo i to, sličnu akciju su pripadnici SAJ imali i prethodnih godina, kada su nosili poklone mališanima u Tiršovoj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati