Društvo i ekonomija

Direktno.rs

27. 12. 2023. 18:28 22

Srba Ledenica dotakao dno: Smeje se Marinikinoj žrtvi (FOTO)

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, već deseti dan štrajkuje glađu zbog izborne krađe. Zdravstveno stanje joj se pogoršalo. Svakodnevno je na infuzijama, a toliko nema snage da ne može da izađe među građane, koji svakog dana od 18 časova protestuju ispred RIK-a.

I pored toga što joj je zdravlje ugroženo, Tepić ne planira da odustane od ove borbe. Mnogo članova i simpatizera Srpske napredne stranke uživa da gleda potpredsednicu Stranke slobode i pravde malaksalu kako jedva govori, jer nema snage. Jedan od njih je Srbislav Filipović, koji joj se na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter) javno podsmeva i priželjkuje da "kopni".

- Kopni Marinika, kopni i niko da je spasi, da joj ruku kroz onaj prozor pruži i povuče je napolje odatle - napisao je Filipović i stavio emotikon koji plače od smeha.

Taman kada pomislimo da su naprednjaci dodirnuli dno, ljudsko dno, pojavi se neko poput Srbe Ledenice, koji ovako nešto poželi jednoj ženi, majci.

Filipoviću, sram te bilo. Pokolenja tvoja će te se stideti!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati