Društvo i ekonomija

Direktno.rs

27. 12. 2023. 10:05 21

Uzalud keš, kolica... Kričak i Colić, a tu je i Vučić (FOTO)

Opozicioni političar Srđan Milivojević obratio se putem zvaničnog naloga na društvenoj mreži Iks, gde je sa javnošću podelio sliku Aleksandra Vučića, u čijoj su neposrednoj blizini Marko Kričak i Goran Colić, isti oni koji su organizovali proslavu u restoranu "Holivud" na Ledinama, gde je bilo 800 zvanica, i gde su im pevali Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Zorica Brunclik, Rada Manojlović i Đani.

Marko Kričak, komandant Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP-a Srbije, i Goran Colić, načelnik Sektora unutrašnje kontrole u Ministarstvu unutrašnjih poslova, u nedelju su se bahatili na proslavi MUP-a na Ledinama, iako mnogima nije jasno šta se to slavilo u godini masovnih ubistava.

Video snimak svedoči u prilog njihovom slavlju, koje je prekinuto jer im je naređeno da odu ispred Skupštine grada i obračunaju se sa ljudima koji su protestovali zbog izborne krađe.

A sada je objavljena i slika njih dvojice u nešto drugačijem ambijentu, jer je Srđan Milivojević, opozicioni poslanik, objavio fotografiju na kojoj su Colić i Kričak u društvu Aleksandra Vučića.

- Pretorijanska garda je prva izdala Cezara, Kaligulu, Nerona, Beriju, Čaušeskua, Miloševića... Parizer dahija se uzalud nada. Uzalud stanovi, kola, fotke i zakletve na vernost. Pukla je brana i informacije ne cure, nego kao cunami potapaju tiranina - napisao je Milivojević.

Inače, o Marku Kričku je bilo reči u subotu, kada je Miroslav Aleksić, predsednik Narodnog pokreta Srbije i nosilac liste "Srbija protiv nasilja" na parlamentarnim izborima, rekao da ima informacije da je Kričak ispitivao studenta, koji je na saslušanju pod prisilom lažno optužio Dragana Đilasa i Mariniku Tepić.

Sa druge strane, kada je reč o Goranu Coliću, on je sada načelnik Sektora unutrašnje kontrole u Ministarstvu unutrašnjih poslova, a nekada je bio član uprave Partizana ispred navijača.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati